Nachádzate sa na starej verzii stránky. Nový obsah nájdete na pôvodnej adrese

www.dosky.sk

25. stretnutie divadelníkov na hornej Nitre

Členovia súboru Divadelné združenie Partizánske

pozývajú svojich priateľov a fanúšikov na JUBILEJNÉ

25. Stretnutie divadelníkov na Hornej Nitre

29.8 – 31.8.2008   

v rekreačnom stredisku Medika Horná Ves


ImageStretnutie sa koná na tradičnom mieste: nádherné a komfortne vybavené stredisko

Horná Ves – chata Medika – sa nachádza uprostred lesov a pokojne sa tam môžete vybrať s celou rodinou – deti, psy, … Ak dorazíte skôr, môžete nám pomôcť stavať prístrešok, nosiť sudy s pivom, pripravovať oheň...

 

Tento rok je to jubilejné stretnutie a 29.augusta je voľno, lebo bolo Povstanie, takže  začneme skôr a aj váš príchod očakávame skôr – t.j. už na obed! Budeme mať viac času postretať sa, porozprávať sa, poveseliť sa a skôr začne aj oficiálny program. Takže téma  tohtoročného Stretnutia je:

                 Piráti, zbojníci a ostatní lúpežníci!

 

Piatok 29.augusta

-    12,00 – 15,00 príchod účastníkov, prezentácia, ubytovanie, prezeranie fotografií, detí, kroniky a ostatných prírastkov

-     15,00 – súťaž v skokoch do vody

-     16,00 – tradičný futbalový zápas – domáci kontra hostia

-     17,00 – otvorenie „Pamätnej izby Stretnutí“  – ak máte nejaké relikvie, staré fotografie, filmy a pod., prineste so sebou – expozícia sa bude dopĺňať a rozrastať

-    19,00 -  večera

-    20,00  - označenia, rozdelenie do družín, scénky zo života na Stretnutiach

-    20,30 – koncert Z.Vřešťál, V.Sázavský a  skupina NEŘEŽ

-    zbojnícka vatra, nočný tanec, výmena skúseností a pokladov, opojné nápoje

-    retrodisko, tanec

Sobota 30.augusta

-    9,00 raňajky

-    10,00 súťaže pre malých pirátov, zbojníkov a lúpežníkov  

-    10,00 – 13,00 – športové a fitnes aktivity (bazén, tenis, futbal ...), v prípade nepriazne počasia videoprojekcia (Piráti z Karibiku, Robin Hood, Veľká vlaková lúpež, Pohádky o Rumcajsovi)

-    13,00  obed

-    14,00 – Divadlo na doske, Prievidza  – “Šašo Jašo” – klauniáda pre deti

-    15,00  súťažná reality šou „Ostrou pokladou“

-    17,30  Zbojnícky kapitán 2008 – módna prehliadka a hudobná show + vyhodnotenie súťaže – vstup len v štýlovom oblečení !!! – moderuje populárny Juraj Heger!

-    19,00 – guláš párty

-    20,00 Divadelný hosť: Divadlo Commedia, Poprad – Kapustnica

-    22,00   pečený baran, pivo, potom – tancovačka, oheň . Počas akcie bude v prevádzke “stanica prvej pomoci” – bufet s celodennou, resp. celonočnou prevádzkou.

Nedeľa 31.augusta

9,00 raňajky

12,00 – obed

 

medzitým - ošetrovanie ranených, oheň, gitara, rozlúčka, plač, výmena adries, odchod  Ubytovacie podmienky sú naozaj komfortné – na izbách resp. chatkách je nielen teplá voda, ale aj sprcha a wc. Ako zvyčajne chystáme pečeného barana, niekoľko sudov piva a kofoly, guláš, hry pre deti i dospelých, a ako vždy, našu nočnú diskotéku.

 

Prihláškou bude zaplatenie poplatku: dospelí 1 499 Sk za osobu, deti do 12 rokov 999 Sk, deti do 3 rokov bez nároku na posteľ a stravu zdarma. Výška poplatku u dospelých je valorizovaná nielen vzhľadom k výrazne zvýšenému komfortu, ale aj nárastu vstupných nákladov (strava, ubytovanie, benzín a pod.). Zľavy pri účasti počas jedného dňa resp. večera neposkytujeme!

 

Účet, na ktorý treba posielať peniaze (čím skôr, tým lepšie!):                           

1326747192/0200

alebo poštovou poukážkou na:

Dagmar Krasulová

Družstevná 642/8

958 01 Partizánske        

- ale !!! Oznámte nám výšku úhrady a meno aj mailom! Ďakujeme.

Poplatok prosíme uhradiť najneskôr do 20.augusta. Vzhľadom k tomu, že sme majiteľom vyblokovali celú kapacitu zariadenia (cca 150 osôb) a museli zaplatiť nie malú zálohu, úhrada na Stretnutí je možná len po predošlom súhlase organizátorov. Ak platíte za viac osôb, uveďte do e-mailu ich mená.

 

Kontakt:    Jozef Krasula, mobil: 0905 614 023

Ondrej Böhm, mobil: 0905 282 937,  Štefan Janco, mobil: 0905 354 641,

Dáška Krasulová, do práce: tel/ fax: 038/749 20 89, mobil 0905 480 616

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. (Dáška)

 

Vážení účastníci stretnutia – piráti, zbojníci a lúpežníci – pirátky,zbojníčky a lúpežníčky  !

Váš príchod je možný len autom: rekreačné zariadenie Medika Horná Ves leží za mestom Partizánske smerom na Žarnovicu – podrobný vizuálny plán máte v prílohe.

Rekreačné stredisko sa nachádza v blízkosti lesov, tak si pre vás aj vaše deti radšej vezmite aj teplejšie oblečenie a obuv. Strava a pitie v obvyklej forme je pripravené. So sebou si noste len to, čo považujete za nutné a potrebné (alkoholici a vegetariáni). V prípade, že budete mať voľné miesto v aute, dajte nám, prosím, vedieť, vďační spolucestujúci sa nájdu. Tešíme sa na Vás.

           HLAŤ FPRET!

 

Dosky.sk, © Juraj Hruška 2013, Generované Joomla. Hostované Exohosting